Qui som

Lany 1929 va obrir-se la primera botiga FIGUERAS a la ciutat de Tarragona, i des daleshores la constància i dedicació de tres generacions ha permès mantenir la missió amb la que va obrir-se aquella primera botiga:

Aconseguir la satisfacció del client mitjançant, la diversitat de producte al millor preu i la qualitat en el servei.

Daquella primera botiga va sorgir MINIMUM, marca que actualment disposa de dos establiments a Tarragona i un a Reus. A les botigues MINIMUM, ara ens trobem ja la quarta generació, i aquella missió inicial no ha canviat, però la realitat dun mercat continuadament canviant ens ha fet poc a poc posicionar-nos, ara doncs estem especialitzats en la venda darticles de vestir per a nen, roba de bany, interior home, dona, llenceria i corseteria.

Lentrada de la quarta generació a lempresa, ha comportat lentrada de les noves tecnologies, es per això que volem donar-vos a conèixer des daquí una petita mostra del que podreu trobar a les nostres botigues MINIMUM. No dubteu en trucar-nos o posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o suggeriment que desitgeu realitzar.

Molt agraïts i fins aviat.

Treballem amb marques com:

Mayoral, NingNang, Selmark, Calvin Klein, D&G, Playtex, DIM, Marie Claire, Punto Blanco, Giulio, Abanderado, Princesa, Unno, etc.